10 F.T.F.s op het Truckstar Festival Assen 2013

 

Het Truckstar Festival was wederom een groot succes. Net als ieder jaar was het wisselende weer ook van de partij. Van de stralende zon na korte grote buien, zondag werd er door de organisatie zelfs gewaarschuwd voor tijdelijk Noodweer. Ondanks het weer was het een prachtig weekend.

 

Vrijdag kwamen we aan op een leeg terrein en konden we op aanwijzing van Willem Kuiper de eerste 2 F.T.F.s neerzetten. Als snel volgde Jan van de Groep en de Familie Hoek. Zo stond er in een korte tijd een nette rij van 10 F.T.Fs.

 

Na de koffie, eerst maar eens een rondje lopen door de Paddock, hier stond de nieuwe Renault T-serie gepresenteerd. We raakte met de manager aan de praat en deze gaf een complete uitleg over het nieuwe voertuig. De laatste Magnum was gebouwd en in het Berliet museum geplaatst en Renault, welke van het Volvo concern is, richtte zich nu volledig op de nieuwe T-serie.

 

Op zaterdag na het ontbijt en koffie gingen we maar eens tegenover ons kijken. Hier hadden Toon van Diepen en Arie Spaansen zon 140 Oldtimers opgesteld. Het stond er keuring bij en er was weer prachtig materiaal aanwezig.

 

Later op de dag nog een keer op de paddock kijken naar alle prachtige showtrucks welke uit heel Europa bij elkaar waren gekomen om met hun materiaal te pronken. Op zondag liepen we dit rondje nogmaals om te kijken waar de prijzen waren gevallen. De volledige aangepaste trucks met special paint en volledig aangepast interieur welke als mooiste waren verkozen hadden grote bekers voor de ruit staan.

 

Om ca. 17:30 uur konden we het terrein al verlaten zodat we om 20:00 de F.T.Fs weer keurig in het museum gestald hadden.

 

Al met al weer een prachtig weekend achter de rug.

 

Met dank aan de organisatie welke weer een groots en mooi weekend hebben weten te organiseren.

 

                                                                                                                                                                                          

                                                                                                                                                                                                  ( Foto's)